Kapcsolat

Kérdésed van?
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre munkanapokon 9:00 és 17:00 között. Ha visszahívást szeretnél kérni kattints ide!

Web: my-kitchen.hu
Email: hello@my-kitchen.hu
Telefon: +36 30 430 7298

    
 

Referenciák

Tekintsd meg eddigi munkáinkról készült képeket!

Wenge és magasfényű fehér

Páratlan és összetett konyhabútor, sötét wenge és magasfényű fehér összjátékában. Tálaló pult, extra széles fióktestek, remek helykihasználás. Igazán szép és kényelmesen használható konyha!
Ilyet szeretnék!

Design konyha

Matt fekete, magasfényű fehér és cseresznye remek összejátéka ez az egyedülálló konyhabútor. Érintésre nyíló ajtók, tálalópultba rejtett fiók, és szikrázóan fényes LED világítás, valamint dupla fölső szekrénysor. Ellenálhatatlan 🙂
Ilyet szeretnék!

Vintage konyha

Klasszikus, patinás, szemet kápráztató konyhabútor, mely amellett, hogy nyugodt, otthonos, vidékies hangulatot idéz, eleget tesz valamennyi modern elvárásnak.
Ilyet szeretnék!

Kompakt és látványos

Prémium sarokkonyha, rusztikus bardolínó tölgy és világos felületek kitűnő párosítása. Bardolínó tölgy munkalap és falvédő, valamint szín-azonos oldalsó dekorlapok és koronaléc. Tökéletes!
Ilyet szeretnék!

Érintésre nyíló ajtók

Letisztultság és korszerűség! Matt fehér és matt grafit felületek, érintésre nyíló ajtók és fiókok,  dió munkalap és falvédő lap, fényes pultvilágítás. Gyönyörű!
Ilyet szeretnék!

Festett magasfényű ajtók

Szikrázóan fényes, festett MDF ajtófrontok, kellemes tojáshéj színben. Igazi minőség! Kissé rusztikus, mégis modern, 38mm vastag Chalk Ceramic munkalap és szín-azonos falvédő teszik igazán korszerűvé és egységesség ezt a remek konyhabútort.
Ilyet szeretnék!
DSC_0526
DSC_0521
DSC_0514
DSC_0511

Elegáns és modern, matt grafit és tölgy összjátéka

Lenyűgöző matt grafit ajtófrontok, prémium fióktestek, kényelmes fogantyúk és nyomásra nyíló felső szekrények. Itt igazán kényelmes a sütés-főzés!
Ilyet szeretnék!
DSC_0065
DSC_0064
DSC_0063
DSC_0062

Otthonos és nagyszerű

Tölgy munkalap, fekete fogantyúk és tört-fehér matt ajtófrontok teszik igazán komfortossá ezt az “U” alakú konyhát, hol igazán kényelmes a sütés-főzés nagyobb vendégsereg számára is. Ki ne szeretne ilyet? 🙂
Ilyet szeretnék!

Belvárosi luxus

Igazi luxus! Kellemes tirani körte munkalap és ajtófrontok párosulnak a fényes fehér felületekkel, hol prémium fióktestek, és extra mély felső szekrénysor biztosít hatalmas tárolókapacitást.
Ilyet szeretnék!
DSC_0173
DSC_0171
DSC_0168
DSC_0165

Rusztikus gyöngyszem

Fiatalos, üde színösszeállítás, hol rusztikus nebraszka tölgy munkalap és matt törtfehér ajtófrontok idéznek mediterrán hangulatot.
Ilyet szeretnék!
DSC_0881
DSC_0874
DSC_0872
DSC_0870

Szilva és rikító fehér

Egyszerű és nagyszerű! Fehér ajtófrontok, nikkel fogantyúk és őszi szilva kontrasztja teszik ellenállhatatlanná ezt az apró és remek konyhabútort.
Ilyet szeretnék!
DSC_7927
DSC_7938
DSC_7952
DSC_7963

Fekete és fehér, az ellentétek vonzzák egymást

Tökéletes példa, hogy apróbb helységben is lehet teljesértékű, fantasztikus konyhabútorunk, mely rendelkezik mindazon tulajdonsággal mely kényelmet ad tulajdonosának, és csodálatot csal a vendégek arcára.
Ilyet szeretnék!

Wenge munkalap, elegáns megjelenés

Erezett fehér ajtófrontok és sötét wenge munkalap eredménye ez a letisztult, elegáns és egyben fiatalos konyhabútor.
Ilyet szeretnék!
DSC_0337
DSC_0330
DSC_0328
DSC_0321
Felkeltettük az érdeklődésed? Lépj kapcsolatba velünk!
Segíthetünk? Hagyj üzenetet vagy kérj visszahívást!
Kérdésed van? Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre munkanapokon és hétvégén egyaránt.

Segíthetünk?
Kérdésed van? Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre munkanapokon és hétvégén egyaránt. Ha visszahívást szeretnél kérni kérjük add meg telefonszámodat és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!