Kapcsolat

Kérdésed van?
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre munkanapokon 9:00 és 17:00 között. Ha visszahívást szeretnél kérni kattints ide!

Web: my-kitchen.hu
Email: hello@my-kitchen.hu
Telefon: +36 30 430 7298

    
 

Lakásfelújítási támogatás

Egyedi konyhabútor 50%-os lakásfelújítási támogatással? Igen!!!

Itt egy elképesztő lehetőség, hogy lakásfelújítási támogatással, fél áron hozzájuthass álmaid konyhabútorához, melyet a legnagyobb odafigyeléssel, a te igényeidre szabva, csakis Neked és családodnak készítünk.

Sokat hallottál már az 50%-os lakásfelújítási támogatásról, de nem tudod hogyan vágj bele? Sok a ködös részlet? Kérdéseid vannak? Vedd föl velünk a kapcsolatot, és szívesen tájékoztatunk téged a lehetőségekről, egyúttal fölajánljuk INGYENES konzultációnkat, mely során közösen megbeszéljük és megtervezzük jövőbeni konyhabútorodat.

A támogatás maximális összege 3 millió forint, azaz, ha 6 millió forintot költesz lakásfelújításra, ebből 3 millió forintot utólag visszaigényelhetsz az államtól.

Mik a legfontosabb feltételek?

  • Legalább 1 gyermek
  • Köztartozástól való mentesség
  • Legalább 1 év társadalombiztosítási (TB) jogviszony
  • Számlákkal és szerződésekkel igazolt lakásfelújítási munkálatok (ebben mi segítünk)

Belevágnál? Vedd föl velünk a kapcsolatot még ma!

Kapcsolat
Segíthetünk? Hagyj üzenetet vagy kérj visszahívást!
Kérdésed van? Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre munkanapokon és hétvégén egyaránt.

Segíthetünk?
Kérdésed van? Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre munkanapokon és hétvégén egyaránt. Ha visszahívást szeretnél kérni kérjük add meg telefonszámodat és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!