Kapcsolat

Kérdésed van?
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre munkanapokon 9:00 és 17:00 között. Ha visszahívást szeretnél kérni kattints ide!

Web: my-kitchen.hu
Email: hello@my-kitchen.hu
Telefon: +36 30 430 7298

    

Nézd meg élőben!

Kérj ingyenes konzultációt irodánkba, vagy ingyenes helyszíni felmérést!

A konzultáció hozzávetőleg 50-60 percet vesz igénybe. Ennek során saját szemeddel láthatod valamennyi ajtófront színünket, marásmintáinkat, a munkalap színeket és fogantyúkat. Bútorainkról minden esetben pontos 3D tervet készítünk Neked.

Komfort bútorlap ajtófront család (kb. 150 000Ft/folyóméter)

Ezt javasoljuk, ha a mindennapokban jól használható, kedvező árú konyhát keresel. Letisztult felületek, 2mm-es vízálló élzárással ellátott bútorlap ajtófrontok. Itt látható néhány példa a nálunk kapható több mint 100 színből! Ár: kb. 150.000 Ft/folyóméter

Ideál Matt és famintás MDF ajtófront család (kb. 180 000Ft/folyóméter)

Közkedvelt opció a kifinomult vonalak és modern dizájn szerelmeseinek. Ezt az opciót javasoljuk, ha sima felületű, normál vagy mélymarású ajtófrontokat szeretnél, matt vagy famintás kivitelben. (kb. 180.000 Ft/folyóméter)

Gála magasfényű MDF ajtófront család (kb. 200.000 Ft/folyóméter)

Ha magasfényű konyhát keresel, itt megtalálod a számításaidat. Ragyogó ajtófrontokból, és festett prémium felületekből választhatsz (kb. 200.000 Ft/folyóméter)

Gatsby egyedi magasfényű és matt ajtófront család (kb. 220 000Ft/folyóméter)

Ha igazán egyedi és extra konyhát szeretnél, akkor több száz színből választhatod ki, ami a legjobban illik Hozzád — magasfényű festett MDF, netán matt MDF ajtófrontok, vagy extrafényes akril egyedi színben, hogy senki másnak ne legyen ilyen konyhája, csak neked. (kb. 220.000 Ft/folyóméter)

Legyen a konyhád

modern megfizethető időtálló
Megnézem a konyhákat
Tekintsd meg konyháinkat!
Tovább
Segíthetünk? Hagyj üzenetet vagy kérj visszahívást!
Kérdésed van? Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre munkanapokon és hétvégén egyaránt.

Segíthetünk?
Kérdésed van? Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre munkanapokon és hétvégén egyaránt. Ha visszahívást szeretnél kérni kérjük add meg telefonszámodat és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!