Kapcsolat

Kérdésed van?
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre munkanapokon 9:00 és 17:00 között. Ha visszahívást szeretnél kérni kattints ide!

Web: my-kitchen.hu
Email: hello@my-kitchen.hu
Telefon: +36 30 430 7298

    

Nézd meg élőben!

Minden konyhánk személyre szabva készül!

Kérj ingyenes helyszíni felmérést, 24 órán belüli árajánlattal, melynek során saját szemeddel láthatod valamennyi ajtófront színünket, marásmintáinkat, a munkalap színeket és fogantyúkat.

Komfort bútorlap ajtófront család (kb. 150 000Ft/folyóméter)

Ezt javasoljuk, ha a mindennapokban jól használható, kényelmes és kedvező árú konyhát keresel. Letisztult formák, sima felületű, 2mm-es vízálló élzárással ellátott bútorlap ajtófrontok, több mint száz fajta színben. Ár: kb. 150.000 Ft/folyóméter

Ideál MDF ajtófront család (kb. 170 000Ft/folyóméter)

Közkedvelt opció a kifinomult vonalak és modern dizájn szerelmeseinek. Ezt az opciót javasoljuk, ha sima felületű, normál vagy mélymarású ajtófrontokat szeretnél, széles színválasztékban. (kb. 170.000 Ft/folyóméter)

Gála magasfényű és matt MDF ajtófront család (kb. 170.000 - 190.000 Ft/folyóméter)

Ha magasfényű vagy matt konyhát keresel, itt megtalálod a számításaidat. Ragyogó ajtófrontokból és prémium matt felületekből választhatsz, ez a legnépszerűbb család a vásárlóink körében. (kb. 170.000-190.000 Ft/folyóméter)

Gatsby egyedi magasfényű és matt MDF és akril ajtófront család (kb. 200 000Ft/folyóméter)

Ha igazán egyedi és extra konyhát szeretnél, akkor több száz színből választhatod ki, ami a legjobban illik Hozzád — magasfényű festett MDF, netán matt MDF ajtófrontok, vagy extrafényes akril egyedi színben, hogy senki másnak ne legyen ilyen konyhája, csak neked. (kb. 200.000 Ft/folyóméter)

Legyen a konyhád

modern megfizethető időtálló
Megnézem a konyhákat
Tekintsd meg konyháinkat!
Tovább
Segíthetünk? Hagyj üzenetet vagy kérj visszahívást!
Kérdésed van? Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre munkanapokon és hétvégén egyaránt.

Segíthetünk?
Kérdésed van? Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre munkanapokon és hétvégén egyaránt. Ha visszahívást szeretnél kérni kérjük add meg telefonszámodat és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!