Kapcsolat

Kérdésed van?
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre munkanapokon 9:00 és 17:00 között. Ha visszahívást szeretnél kérni kattints ide!

Web: my-kitchen.hu
Email: hello@my-kitchen.hu
Telefon: +36 30 430 7298

    

Nézd meg élőben!

Minden konyhánk személyre szabva készül!

Kérj ingyenes helyszíni felmérést azonnali árajánlattal, melynek során saját szemeddel láthatod valamennyi ajtófront színünket, marásmintáinkat, a munkalap színeket és fogantyúkat.

Komfort MDF ajtófront család (kb. 130 000Ft/folyóméter)

Ezt javasoljuk, ha a mindennapokban jól használható, kényelmes és kedvező árú konyhát keresel. Letisztult formák, egyszerű marásmintával ellátott MDF-ajtófrontok jellemzik ezt a családot, és több, mint húszféle színből választhatod ki, hogy melyik tetszik legjobban. Ár: kb. 130.000 Ft/folyóméter

Ideál MDF ajtófront család (kb. 145 000Ft/folyóméter)

Közkedvelt opció a kifinomult vonalak és modern dizájn szerelmeseinek. Ezt az opciót javasoljuk, ha sima felületű, normál vagy mélymarású ajtófrontokat szeretnél, széles színválasztékban. (kb. 145.000 Ft/folyóméter)

Gála magasfényű és matt ajtófront család (kb. 155 000Ft/folyóméter)

Ha magasfényű vagy matt konyhát keresel, itt megtalálod a számításaidat. Ragyogó ajtófrontokból és prémium matt felületekből választhatsz, ez a legnépszerűbb család a vásárlóink körében. (kb. 155.000 Ft/folyóméter)

Gatsby egyedi magasfényű, matt és akril ajtófront család (kb. 190 000Ft/folyóméter)

Ha igazán egyedi és extra konyhát szeretnél, akkor több száz színből választhatod ki, ami a legjobban illik Hozzád — magasfényű festett MDF, netán matt MDF ajtófrontok, vagy extrafényes akril egyedi színben, hogy senki másnak ne legyen ilyen konyhája, csak neked. (kb. 190.000 Ft/folyóméter)

Legyen a konyhád

modern megfizethető időtálló
Megnézem a konyhákat
Tekintsd meg konyháinkat!
Tovább
Segíthetünk? Hagyj üzenetet vagy kérj visszahívást!
Kérdésed van? Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre munkanapokon és hétvégén egyaránt.

Segíthetünk?
Kérdésed van? Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre munkanapokon és hétvégén egyaránt. Ha visszahívást szeretnél kérni kérjük add meg telefonszámodat és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

AJÁNDÉK!

1. Ingyenes helyszíni felmérés és konzultáció

2. Ingyenes 3D-terv

3. Egy ajándék izgalmas szakácskönyv

4. Titkos bónusz ajánlat!

Nem kérem az ajándékot   X

KÖSZÖNJÜK!

Kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.